27.5.2008

Maksa on kallista tavaraa.

OHI ON !!! vihdoin !!!
En sitä edes tajua vielä.

Koko koe oli pelkkää maksaa. Maksa sitä, maksa tätä, maksa tota. Sainhan sinne ängettyä niin glukoneogeneesit kuin glykogenolyysit, mutta hiukan ärsytti osaamisen yksipuolisuus. Kemman tehtävät olivat hirmu vaikeaselkosia. Fyssa nyt meni miten meni. Laskuissa muutenkin meni tosi kauan aikaa, niin että bilsaan jäi viimeinen tunti. Kelloa en kyllä kokeen aikana ehtinyt katsoa kertaakaan, vasta kuin puoli kahdelta.

Ei jännittänyt ollenkaan, mikä oli hyvä. Viime yö meinasi mennä piloille, kun en vielä puoli kolmeltakaan nukkunut. Mutta sitten se uni tuli ja aamulla olin virkeä. Voi olla että romahdus tulee jossain vaiheessa ! Kunhan vain tajuan, että tämä kaikki on ohiii !!!!!!!!!

Tänään alkoi kesäloma. Vaikka fyssan pääsykokeet onkin vielä ensi maanantaina. Mutta olkoon. Kesäloma anyway =)

Ja oikeastaan ihan sama pääsenkö sisään. Luistelu on ollut niin mahottoman ihanaa koko tämän viikon, että vähintäänkin sen takia vain muutan pois kotoa. Jos en sitten vielä ensi vuonna opiskele lääkiksessä, niin ei se haittaa. Saan luistella ja ottaa vähän rennommin ja lukea mitä huvittaa.

mutta nyt TYTTÖ, PÄÄSYKOKEET OHI !!

3 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Onnittelut pääsykokeen tekemisestä! Itsellä on viikon päästä koe, joten tuota vapauden tunnetta täytyy vielä hetken aikaa odotella. Mukavaa lomaa!

Laura kirjoitti...

Paljon onnea pääsykokeiden lopusta! :>

Offtopic: Naudanmaksa kyllä ei ole kovin kallista, ostan kissoille toisinaan :-D

alpo.holisti@gmail.com kirjoitti...

heh.
voi pahus sentään. jäi se kirjoittamatta pääsykokeeseen :/ taisi nyt sisäänpääsy kaatua siihen.