29.5.2009

OHI ON

Nyt se on tehty
..ja kuorma on lastattu tehtävätarkastajien harteille!!!

En mitään kokonaisvaltaista ruotimista ala käymään tässä läpi..
Perusfiilis, mikä kokeesta jäi, oli ihan hyvä. Tein parhaani, tiedän sen, ja suoriuduin niin hyvin kuin tuossa tilanteessa pystyin. Ei siis jäänyt hampaan koloon mitään (paitsi ehkä se, että laskin iskutilavuuslaskun väärin!!!).
Nähtäväksi jää, riittääkö se!

Aiheesta tykkäsin tosi paljon =)
Lämmönsäätelymekanismit ja saunominen.

Verenkierron säätelyt olin käynyt tosi hyvin mielessäni läpi ja niistä tiedoista olikin hyötyä. Samoin päähän oli tankattu vesitasapaino tosi hyvin ja kyllähän sekin tuli kokeessa tarpeeseen. Lämpölaskut menivät suurimmaksi osaksi hyvin. Sydämen teholaskuissa jäi kuitenkin aivot jumivaihteelle enkä saanut nyhjättyä tehtävänannon mukaan yhtälöön tolkkua. Kemian tehtävistä hormonilasku jäi kielen päälle.

Mutta huolimattomuusvirheitä tulee aina tietty prosentti ja samoin ajan kanssa on aina kiire. Ei siis mitään odottamattomia ongelmia esiintynyt. Uskon, etten ollut ainoa. Sain kuitenkin jokaiseen tehtävään jotain vastattua, ja suurimpaan osaan jopa oikean vastauksen ;)

Nyt vaan odottelemaan tuloksia!

KESÄLOMA !!!

3 kommenttia:

alma kirjoitti...

Vitsi toivon että pääset! :D Ja jos muuten jaksat, olisi kiva haluaisit tehdä postauksen meille 2010 hakeville. Eli mitä itse näin kokeneena hakijana voisit suositella, vinkata opiskelutyylejä, mitkä aloittelijan virheet kannattaa heti karsia pois, mihinkä suuntaan pääsykokeet ovat meossa.. kaikkea tälläistä mistä meillä ensi vuoden abeilla ei ole käytännön kokemusta. Olisi kyllä tosi kiva :)

Mutta hyvää kesälomaa sinulle, nyt on levättävä eikä stressattava tuloksista (tiedän, helpommin sanottu kuin tehty :D) ja kiitos valtavasti tästä blogista! On ollut ilo seurata! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei miten meni?? Tänään oli tullut ilmeisesti tulokset???

Katy kirjoitti...

Kuinka kävi?