3.3.2008

Re-write me

Kohta pakkaamaan uuteen viikkoon. Tällä viikolla on kaikista aineista kertaustunti, ja perjantaina on välikoe. Siinä sitten näkee kuinka hyvin on kärryillä tähänastisista asioista. Nythän olemme kerranneet lähes kokonaan lukion fysiikan ja kemian oppimäärän ja käyneet pari ensimmäistä bilsan lukua Gallesta.

Tämän jälkeen alkaa kolmen viikon tauko, kun on pääsiäinen ja abeilla kirjotukset ja kaikki. Itselläni on suunnitelmissa lukea Galenos erittäin kunnolla ja tehdä siitä tiivistelmä omin käsin. Siis operaatio Re-write Galenos.

4 kommenttia:

Diamond kirjoitti...

<3 <3

anu kirjoitti...

Et minusta varsinaisesti ihan terveeltä kuulosta, ajatuksiltasi ainakaan. Syömishäiriötähän tuo.

Lujo kirjoitti...

pahaaaljon terveempi kuin joskus.
anakin nyt tajuan mikä on tervettä ja mikä ei.

Anonyymi kirjoitti...

Kuules tyttö hyvä, ennen kuin kannattaa edes hakea lääkikseen, sinun TÄYTYY hoitaa itsesi kuntoon. Lääkis on melko kova koulu, jossa täytyy olla henkisesti kunnossa, jottei putoa kelkasta.

Syömishäiriöisiä löytyy lääkiksistä jo nyt ihan liikaa, kun sekä lääkikseen pyrkiminen että syömishäiriöihin sairastuminen tuppaa olemaan perfektionistien heiniä. Ei ole yksi tai kaksi ihmistä, jotka ovat aloittaneet lääkiksessä ja flipanneet sitten ihan täysin, kun yhtäkkiä ympärillä onkin ollut 130 ihan yhtä laihaa ja fiksua ja täydellistä, kun itse ei olekaan enää ollut mitään. Oletko varma, että kestät tämän tuossa kunnossa?

Helppoahan se on täältä huudella, mutta usko kun sanon, että tiedän mistä puhun.

T. pari vuotta lääkiksessä touhunnut ex-syömishäiriöinen