21.4.2008

Punakynää ja laskurutiinia

Pikainen kirjoitus.

Tämän viikon lukusuunnitelma:
- kemian laskuihin rutiinia
- Galenoksesta vaikeat kohdat punatussilla merkityiksi, jotta voin sitten keskittyä niihin

Olen juuri lähdössä taas Helsingin viikkoon.
Tai siis Stadin viikkoon, niin kuin peräkarvajuuriaan myöten stadilainen vierusparini opettaa mua. En kuulemma ymmärrä pääkaupunkiseudustamme yhtään mitään, jos kutsun Helsinkiä Hesaksi, enkä stadiksi. Kun kerron hakevani muualle kuin Helsingin yliopistoon, vierusparini katsoo mua kuin olisin avaruusolio ja näyttää pahoinvointi-ilmeitä. Hänen mielestään kaikki Kehä-I ulkopuolella oleva on pelkkää junttilaa. PÖNDEÄ!

Olen ollut aivan huumassa viime keskiviikkoisesta Backstreet Boys'ien konsertista!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Olimme ystävieni kanssa kuuntelemassa aivan huipputason keikkaa Hartwallilla ja nostalgioimme niin, että sattuu vieläkin!
Kaikki teinihaavat aukesivat ja vuosin kuivaksi.
Olen kyllä ylpeä heistä: jatkavat 15v vuoden jälkeen samalla energialla kuin eivät ikinä olisi olleetkaan poissa. Suosioni nousi top kymppiin. Respect.
Kaikki heidän jälkeen tulleet poikabändit ovat pysyvästi kakkossijalla, sillä alunperin BSB on the poikabändi, joka on aloittanut kaiken.

Fanitan bäkkäreitä ja olen ylpeä siitä :D haha ! Olen tullut ulos kaapista.

Eniten porukasta mut yllätti Nick !!! Ihan totta. Olen tähän asti ollut vannoutunut Nick-inhooja, mutta nyt - hän on jotenkin miehistynyt ja saanut itsensä kasaan. Laihtunutkin ja kaikkea. Hän oli aivan loistava lavalla. Taisi nousta suosikeissani kakkossijalle.
Ykkösenä on tietenkin Brian (hauska, laulaa puhtaasti, uskis). Kakkospaikan vei nyt Nick. Kolmantena tulee AJ, Howie ja (poissaoleva) Kevin. Heitä en voi asettaa paremmuusjärjestykseen. Oikeestaan, en aseta ketään paremmuusjärjestykseen. He ovat täydellisiä kokonaisuudessaa !!!
Ihaaaaaniaaa...

Nyt on uusin levy, Unbreakable ladattuna ämppäriin. Hengitänkin sen avulla ensi viikon.

Ja olen pyhästi päättänyt opetella kaikkien kappaleiden sanat. Meni siihen sitten koko loppu ikä ! :D ystäväni tietävät, etti mulla ole lainkaan sanamuistia. En vain osaa ikinä kuunnella kappaleissa sanoja. Muistan erittäin hyvin melodiat ja kuuntelen puhtautta, rytmiä ja harmoniaa.
Sen siitä saa, kun on muusikon lapsi.